Over Bewonersbrief.nl

Reeds enkele jaren is het team van bewonersbrief.nl verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie in de infra- en bouwsector.

Toen wij een tijd terug de vraag kregen om een bewonersbrief te ontwerpen voor een van onze klanten opperden wij enkele visuele en tekstuele verbeteringen door te voeren. De bewonersbrief viel in de smaak en de start van Bewonersbrief.nl was hierna nog een formaliteit.

Momenteel bezorgen wij voor verschillende infra- en bouwbedrijven en gemeenten in Nederland. Wij onderscheiden ons van de reguliere bezorgdiensten door echt mee te denken met de klant. In onze bewonersbrieven verplaatsen wij ons in de bewoner en ondernemer, zodat de boodschap altijd helder is.

Met onze moderne aanpak en hedendaagse ontwerpen stimuleren wij de bewoners en ondernemers om de bewonersbrief daadwerkelijk te lezen. Hoe hoger dit percentage hoe minder klachten en hoe meer draagvlak er is voor het project.

Meedenkend

De juiste tone of voice, de juiste afbeeldingen en opmaak zijn ontzettend belangrijk om de boodschap op een goede manier over te brengen.

Flexibel

Snel schakelen is voor ons geen probleem. Ons proces is er op gesteld dat last minute nog veranderingen doorgevoerd kunnen worden. 

Betrouwbaar

Onze bezorgers zijn uiterst betrouwbaar. Wij overhandigen na bezorging een bezorgbewijs, zodat u 100% zeker weet dat de omgeving is geïnformeerd.