Hoe werkt Bewonersbrief.nl?

Bij de bewonersbrief richten wij ons op gehele ontzorging op het gebied van project informatie verspreiding voor uw infra- of bouwproject. Wij kunnen u assisteren bij elke stap in het proces, of heeft u slechts hulp nodig bij de verspreiding? Natuurlijk geen probleem, wij helpen u graag waar nodig.

ONTWERPEN

PRINTEN

VERSPREIDEN

ONTWERPEN

Ons in-house ontwerpteam assisteert u graag bij het ontwerpen van de bewonersbrief. Bij opdracht nemen wij graag telefonisch of per e-mail het project met u door. Vervolgens maken wij een conceptversie van de brief. U kunt een van onze templates gebruiken of wij maken een eigen template die u altijd in de toekomst kunt gebruiken. Uiteraard altijd in uw eigen huisstijl. 

Wij weten uiteraard dat het altijd mogelijk is dat op het laatste moment zaken worden gewijzigd. Zodoende voeren wij nog eenvoudig wijzigingen door voordat akkoord is gegeven voor het printen. 

PRINTEN

Bewonersbrief.nl heeft ruimte ervaring met verschillende type drukwerk. De meeste bewonersbrieven worden bezorgd in A4 of A4 formaat. Echter zien wij steeds meer alternatieve formaten zoals brochures en folders. 

Wij controleren alle aangeleverde of door ons ontworpen drukwerk handmatig voordat het geprint wordt. Hiermee voorkomen wij onscherpe of niet goed uitgelijnde resultaten. 

In principe hanteren wij next-day-delivery. Wat inhoudt dat wij in de meeste gevallen de bewonersbrief de volgende dag kunnen bezorgen.

VERSPREIDEN

Uiteindelijk draait het erom dat de omgeving op tijd en correct geïnformeerd wordt over uw project. Onze bezorgers staan dag- en avond klaar om uw projectinformatie te verspreiden. Wij zijn actief in regio Randstad.

In sommige gevallen kunnen wij de bewonersbrief dezelfde dag bezorgen. Voor meer gecompliceerd drukwerk is dit de volgende dag. 

Uiteraard is het belangrijk om te weten dat iedereen de brief heeft gehad. Daarom koppelen wij altijd terug of de bewonersbrief bezorgd is en of er bijzonderheden zijn gebeurd bij de bezorging.